Verzendkosten

Bloemen en bloembollen zijn onze passie en we willen dat zoveel mogelijk mensen hiervan mee kunnen genieten. Goede verzending van de producten brengt kosten met zich mee. Voor het verzenden van je bestelling rekenen wij daarom verzendkosten. Wij proberen dit zo betaalbaar mogelijk te houden.

Is je bestelling meer dan € 50,- dan bezorgen we je pakket helemaal gratis binnen Nederland.

Is je bestelling minder dan € 50,- dan zijn de tarieven als volgt:

Verzending binnen Nederland.

De verzendkosten van de bloembollen binnen Nederland bedragen € 5,95.

Kies je voor zelf afhalen van de bloembollen, dan betaal je uiteraard geen verzendkosten en kunnen de bloembollen in oktober worden afgehaald bij ons bedrijf. Je in het najaar een mail van ons, zodra de bestelling voor je klaar staat.

Verzending naar Duitsland, België en Denemarken.

De verzendkosten van de bloembollen naar een van de bovenstaande landen bedragen € 9,95.

Wil je de bloembollen naar een ander land verzenden dan hierboven genoemd, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Levertijd

Wij leveren onze bloembollen in het najaar. Oktober en november zijn de bloembollenmaanden. Alle vooraf bestelde bloembollen worden in de maand oktober geleverd. Je ontvangt een mail zodra de bloembollen de deur uit gaan.  

Track & Trace

Zodra jouw bestelde bloembollen bij ons de deur uit gaan,  ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.
In dit e-mail bericht vindt u een Track & Trace code. Met behulp van de link in deze e-mail, kunt u uw bestelling online volgen.


Tot die tijd bewaren wij jouw tulpenbollen bij de juiste temperatuur, zodat we je in oktober van de beste kwaliteit tulpenbollen kunnen voorzien.