Openingstijden

Tulpenpluktuin Drenthe gesloten!

Het plukseizoen 2021 in voorbij. De pluktuin is gesloten, de tulpen zijn op. Het was een bijzonder voorjaar. Waar we in maart al zomerse temperaturen hadden, was april bijna kouder dan ooit. 

Dit hebben ook de tulpen gemerkt en een kleurrijke tulpenpluktuin, zoals jullie dat gewend zijn, zat er dit jaar dan ook niet in. 

Had je nog nog een bezoekje aan onze tulpenpluktuin op de planning staan? Of heb je nog een leuke ‘plukbon’ liggen?

We zien je graag volgend jaar, in een een kleurrijke tulpenpluktuin!

Openingstijden pluktuin.

De pluktuin is zeven dagen per week geopend. Er zijn geen speciale openingstijden, er kan van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geplukt worden. 

In de pluktuin werken we met een zelfbedieningssysteem. De tulpen dienen contant betaald te worden. Er is geen gelegenheid om geld te wisselen of het bedrag te pinnen.

 

Openingstijden bollenverkoop.  

In de maanden oktober en november zijn wij geopend voor de verkoop van bloembollen. Dit kan in onze verkoopkraam bij het bedrijf (Brunstingerveld 16 in Beilen), maar de tulpenbollen kunnen ook online besteld worden in onze webshop.

Bij het online bestellen heb je de keuze uit laten bezorgen van de bloembollen of de bestelling op zaterdagmorgen af te halen. Je ontvangt dan in het najaar een mail, wanneer de bestelling verzonden is.